Предлагаме безплатна демонстрация с технологията за вакуумно почистване. Ще отстраним замърсяванията по Ваше желание и място, което Ви е омръзнало да гледате всеки ден.

Премахване на графити

С иновативния метод, Tornado ACS почиства графити от клинкер, тухла, естествен и изкуствен камък, бетон, мазилка, боя, плочки, пластмаса, метал и много други повърхности като в същото време ги съхранява и предпазва от нараняване. Графитите можем да ги определим като събирателен термин за тематично и творчески видими елементи, например картини, букви или други знаци които са създадени от хора използващи различни техники върху повърхности или като ги променят и добавят в частни и обществени пространства. Бързото премахване на графити е  доказано, че възпира вандалите от повторение на процеса. С екип от напълно обучени оперативни лица, използващи най-новите вградени по поръчка машини за премахване на графити, технологии и методи за почистване, ние разполагаме с ресурси да реагираме бързо и ефективно на всички обаждания. Като специалисти по премахване на графити , ние можем да почистим почти всяка повърхност, дори фасади в емблематична стойност откривани в нашите градове. Получихме статут на наследствен изпълнител поради методите, които използваме за почистване и грижа за повърхностите, върху които работим в заобикалящата ни среда. Нашата система за отстраняване на графити се състои от мобилни машини почистващи чрез метода на вакуум, използващ силата да почиства без изпозлването на вода и препарати

Почистване на плочки и фуги

Замърсените плочки често се почистват трудно понякога това е невъзможно. Особено фугите на пода замърсяват много бързо.
Екологичната технология  за почистване Tornado ACS е идеалното решение за почистване на плочки и фуги без използването на препарати и вода. Не се налага да се местят и покриват мебели, системата не уврежда мебели, керамика и стъкла, което само по себе си улеснява процеса по почистване и поддръжка.
 

Не само плочките, но и фугите се освобождават от мръсотия и блестят отново в нов блясък. Много често плочките се подменят, тъй като никакъв начин за почистване не е възможен. С този екологичен метод на системата Tornado ACS почистването и възстановяването е много по-евтино, бързо, чисто и екологично.

Почистваме замърсявания от:

 • Варовик
 • Мухъл и плесен
 • Стара засъхнала фуга
 • Замърсени и почернели фуги

Почистване на фасади

Ръждата, мухълът, мъхът, графитите и варовика правят фасадите много грозни през годините. С екологично чистата система за почистване Tornado ACS тези замърсявания се отстраняват, без да остават остатъци. Влиянието на околната среда и климатичните условия позволяват фасадата на пясъчник да потъмнява през годините. За да се върне естественото оцветяване на фасадата, от време на време трябва да се прави почистване. Конвенционалните методи като високо налягане и химически средства обаче могат да повредят повърхността на камъните. С почистваща машина Tornado ACS фасадите се почистват внимателно от всички замърсители. Дали остатъци от изгорели газове, прах, ръжда, графити, мъхове или водорасли, машина за почистване Tornado ACS напълно премахва всичко, без да уврежда повърхността.

Премахване на ефлоресценция (варовик и сол)

За премахването на ефлоресценция използваме вакуумна машина Tornado ACS. Отстраняването на ефлоресценцията от зидарията се извършва с помощта на гранули, които не променят структурата на тухлите, клинкера, както биха направили водоструйките. Работата може да бъде извършена от всеки, което означава, че не се изискват специални умения. Затворената верига на машината за почистване позволява работа без прах, без защитно облекло, дори и ако варовиковите отлагания са с много висока плътност.

 • Премахване на ефлоресценция от тухли
 • Премахване на ефлоресценция от естествен камък
 • Премахване на ефлоресценция от клинкер

Почистване на подови настилки

Пясъкоструй Tornado ACS е много полезен за почистване на подови повърхности. Особено устойчиви и сложни замърсявания, като ръжда, варовик, селитра и боя могат да бъдат отстранени по безвреден начин и без остатъци. Тази машина за вакуумно почистване, почиства плочи на бетонни и каменни подове, както и техните фуги. Мазнини, ръжда и други отпадъци не са проблем. Затворената система позволява използването на почистващата машина Tornado ACS в обществени пространства без бариери и мерки за безопасност. Обърнете внимание на разнообразните приложения. В болниците, зъболекарските кабинети, чакални и особено в хирургическите зали, се прилагат специфични правила, когато става въпрос за почистване на повърхността. С затворената циркулационна система на почистващо оборудване Tornado ACS гранулите и отстранените замърсявания се съхраняват вътре в машината, което позволява оптимално почистване в медицинската сфера.

 • Почистване на каменни подове
 • Почистване на плочки (теракот, гранитогрес)
 • Почистване на подове от гранит
 • Почистване на стълбища

Почистване на лодки и плавателни съдове

Водолинията на лодката трябва да се почисти поради натрупалите се отлагания пред сезона и полагане на нова боя и лак? Обичайните методи са шлайфане и пясъкоструене. С машината за почистване Tornado ACS е възможно многократно по-бързо почистване. Екологичната машина за почистване на лодки е лесна за работа и удобна при транспортиране.

В това видео можете да видите впечатляващо колко бързо и изчистено е до самият цвят на корпуса на лодката. Специално за малките яхтени клубове тази екологична технология за почистване е много подходяща.

Почистване на естетсвен и изкуствен камък

Всеки път, когато обикновените методи за почистване се провалят, методът на вакуумно почистване на systeco идва на помощ. Tornado ACS е перфектната алтернатива и единствен избор, когато нищо друго не помага. Предимството на тази екологично чиста техника е главно затворения цикъл и много нежното минимално абразивно почистване.

 • Почистване в индустриална среда
 • Премахване на маркировка
 • Отстраняване на боя от самолети
 • Почистване на бронзови предмети
 • Почистване на дървена повърхност
 • Отстраняване на ръжда от метал

Почистване на фотоволтаични панели

Блокирането на слънчевата светлина към фотоволтаичните панели намалява ефективността на системите. Много производители твърдят, че слънчевите системи се самопочистват. Но това е само заблуда, тъй като частиците мръсотия (прах, сажди и др.), налични в облаците и атмосферата, се отнемат от дъжда. Но дъждът от своя страна премахва определена част от наличното насипно замърсяване, но носи нови частици мръсотия. В крайна сметка след много цикли панелите ще изглеждат като на снимката, захабени и нефункционални.

Възстановяване след пожар

След пожар вътрешните стени трябва да се почистят напълно. С конвенционални методи, като пясъкоструйка и машини за бластиране със сух лед без затворена верига, е невъзможно. С почистващото оборудване Tornado ACS повърхностите могат да се почистват без замърсяване на околната среда. Поради затворената верига отстранената сажди остават в машината за почистване, където се филтрират. За да се извършва по безопасен начин, е необходима употребата на HEPA филтър, който блокира и задържа много финния прах и бактериите. Саждите по стени, тавани и подове в опожарените помещения изчезват и сякаш никога не ги е имало. Чрез различни адаптери могат да се обработват ъгли, тръби и колони.

Гравиране върху мрамор и гранит

Патентованият метод за вакуумно почистване от Tornado ACS е идеалното решение за гравиране на снимки, QR кодове, фирмени лога, изображения, карикатури, текстове върху гранит и мрамор. Във видеото може да видите създаването на фирмено лого върху черен гранит.